El 27 de març a partir de les 12h tindrem a les companyes del BDS País Valencià presentant la campanya Espais Lliures d’Apartheid Israelià

Així doncs, la campanya d’Espais Lliures d’Apartheid Israelià pretén donar a persones i entitats una manera de prendre posició i solidaritzar-se amb el poble palestí. És a dir, d’aquesta manera anar més enllà de la caritat i els pegats humanitaris.

Perquè els espais en què participem no estiguen influenciats ni modelats per l’esmentat règim i no contribueixen al manteniment d’este.

Amb això, volem donar suport a la creació en els nostres barris, pobles i ciutats d’espais culturals, polítics i socials que es neguen a donar suport, col·laborar o mantenir l’equidistància amb el sistema colonial d’apartheid israelià.

Ser Espai Lliure d’Apartheid Israelià significa prendre la via de la no violència davant una ocupació i una neteja ètnica que existeix des de fa més de 70 anys a Palestina.

Però no només això, també vol dir prendre partit contra un estat opressor i posar-se del costat del poble oprimit, visibilitzar una injustícia històrica, denunciar l’incompliment d’Israel de la legislació internacional, apostar pels drets humans i per l’obligació de respectar-los.

Volem generar espais que s’oposin a tot tipus de racisme, a Palestina i a casa, teixint vincles en la lluita internacional i la local.

Per altra banda, recordem que l’aforament és limitat i que cal seguir totes les mesures sanitàries!

#EntreTotesTot #EntreTotesFemCasal #SupportYourLocalCasalPopular
Cartell d'activitat del Casal Popular de Vila-real sobre la presentació de la campanya d'Espais Lliures d'Apartheid Israelià del BDS País Valencià
Categories: Activitats

1 comentari

Campanya Espais Lliures d'Apartheid Israelià. Crònica de la presentació ⋆ Casal Popular de Vila-real · març 28, 2021 a les 8:04 pm

[…] la nostra activitat. Vam comptar amb un company del BDS País Valencià que ens va presentar la campanya Espais Lliures d’Apartheid Israelià a la que ens vam adherir fa poc, així com el seu respectiu dossier que podeu trobar a la […]

Els comentaris estan tancats.