Benvingudes de nou a La Llavoreta!

Primerament la comissió redactora de La Llavoreta 2.0 us volem donar les gràcies per recolzar aquest projecte que hem preparat amb tanta estima. Aquest fanzín es va iniciar durant la tardor de l’any 2015 amb la intenció de crear un espai alternatiu on compartir idees, reflexions i relats. Després d’un temps sense activitat i atenent la complicada situació que molts espais autogestionats vivim arran la crisi de la Covid-19, veiem necessari mantenir l’activitat del Casal d’aquesta forma. És així com vam llençar la proposta de reprendre les publicacions mantenint l’esperit crític i combatiu que ens caracteritza.

portada la llavoreta
Ja disponible en format físic i digital a la nova botiga del Casal Popular!

En aquest primer volum hem comptat amb articles creats per diversos col·lectius. Com ara el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, Maleïdes Col·lectiu Feminista, Arran Vila-real, Arada Memòria Feminista i la Coordinadora Obrera Sindical, els quals exposen i desenvolupen alguns dels seus fronts de lluita. També han participat Tàrsila Galdon i Àlex Franco de Sons de Xaloc. Elles han elaborat un reportatge que gira entorn l’estat del sector musical durant la pandèmia. També trobem a Paula Menero, qui ens ofereix una visió històrica del paper de la dona en el cultiu de la taronja.

Volem agrair les reflexions al voltant de la necessitat de crear espais populars de les companyes de la Xarxa de Casals i Ateneus, la Verduleria, La Cosa Nostra i el Casal Popular de Nules. Així com a totes les artistes que han fet possible la secció cultural, amb recull d’obres d’escriptores joves: @eyra.snowflake, @al052091, @curiosas_miradas, @1manel1 i @ximopalau. Junt a totes elles, volem fer una menció especial a la Biblioteca Teresa Claramunt del Casal Popular de Vila-real. Un espai autogestionat on es poden trobar una gran varietat de llibres que ens ajuden a tindre una visió més crítica de tot el que ens envolta.

Entre totes, tot!

Us convidem a participar en les pròximes edicions de La Llavoreta 2.0. Amb la vostra participació ajudeu a mantenir viu i donar difusió a aquest projecte tan enriquidor.

#SupportYourLocalCasalPopular

Categories: Notícies