Víctimes de presumptes abusos sexuals en col·legis dels Germans Maristes compten les seues experiències i les reaccions de la institució.

Sèrie documental de 3 episodis que explora a través de testimoniatges de víctimes, periodistes, experts i religiosos, casos d’abusos sexuals en institucions de l’Església catòlica espanyola. “Examen de conciència” pretén obrir una reflexió sobre l’abast dels abusos a l’Església espanyola, una realitat que ha estat amagada durant molt de temps sota un mantell de silenci. A través del testimoniatge revelador de Miguel Ángel Hurtado, que ha mantingut el seu cas en silenci durant 18 anys, aquesta sèrie documental dóna veu a víctimes, religiosos i investigadors per a entendre la complexitat i l’abast d’aquesta devastadora situació.

El divendres 12 a partir de les 19h es projectarà el primer episodi. El dissabte a partir de les 18h es remetrà el primer episodi per a les persones que no hagen pogut vindre el divendres i a continuació es projectaran els episodis 2 i 3.

Esdeveniment a Facebook

cartell documental examen conciencia
Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *