Este dissabte l’assemblea d’Arran Vila-real, un dels nuclis de l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista, ha organitzat un acte amb les companyes d’Arran València. S’ha presentat al Casal Popular de Vila-real el fanzín “Sobre el feixisme i el poder burgés. Es tracta de la quarta publicació que realitzen i, en aquest cas, analitzen la relació directa entre la burgesia i el creixement del feixisme. En els moments que aquesta classe dominant perd poder es produeixen un conjunt d’accions per a difondre el projecte feixista a la resta de la població. Açò es pot observar en els últims mesos amb l’augment d’agressions masclistes, LGTBI-fòbiques i racistes. Citant textualment les companyes d’Arran: “El combat amb el feixisme no només és al carrer, la germinació d’idees s’inicia amb la divulgació de tendències culturals i psicològiques que afavoreixen el seu posterior triomf”. És per açò que ara més que mai cal enfortir els moviments revolucionaris per a estar organitzades i plantar cara als discursos d’odi.

A més a més, al fanzín també podreu trobar el text “Fascismo” escrit a l’agost del 1923 per Clara Zetkin, política socialista alemanya que va participar en la fundació del Partit Comunista d’Alemanya (KPD).

Disposeu dels enllaços per a descarregar totes les publicacions d’Arran València a través del seu perfil de Twitter (@Arranvlc) i a continuació podeu fer-vos amb “Sobre el feixisme i el poder burgés”.