Tel·lúric és un projecte de música acústica compost per Ivan Espada, format en 2018. En aquest projecte s’utilitza la música com un mitjà d’expressió pròpia i aliena. La música és improvisada i creada a partir de les sensacions percebudes en la sessió ajudant a les assistents a relaxar-se i soltar les seues emocions sent elles participants.

Ivan Espada és un músic català membre de les bandes Demented, Alcyon e Hyban Draco. Ha actuat a nivell internacional com a cap de cartell o teloner de grups de talla mundial en 12 països diferents. Ha llançat 8 discos al mercat, alguns amb contracte discogràfic que han rebut grans crítiques en mitjans especialitzats. A més de cantar és multi-instrumentista. Tocant la guitarra, el violoncel, la viola de gamba i la cítara. Posseeix titulacions d’estudis realitzats en centres com el Liceu de Barcelona o la Rock School de Londres. També ha guanyat diversos concursos amb les seues bandes. Treballa com a professor de guitarra en centres d’ensenyament i escoles.

Les sessions tenen una durada de 30 minuts, els primers 5 minuts són per a explicar el projecte, els següents 20 per a tocar i en els 5 últims minuts podem fer valoracions i intercanviar opinions.

Esdeveniment a Facebook

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *