Les NO-FAV van aplegant al seu final. Aquest inici de curs no hem pogut realitzar les clàssiques Festes Alternatives de Vila-real donada la situació en la qual encara ens trobem, tot i així hem volgut amenitzar les festes amb un format més xicotet, festiu, cultural i adaptatnt els grans concerts al concert acústic fins que puguem tornar a omplir el carrer de càntics, música i rialles.

El passat cap de setmana vam reobrir l’espai amb un torneig de Beer Pong on poder retrobar-nos després de l’estiu i gaudir de la picardia, la punteria i les companyes.


Al dia següent vam presentar La Llavoreta, la publicació del Casal on podem trobar reportatges i articles de distints col·lectius i individualitats on ens presenten les seues reflexions al voltant de diversos temes com podrien ser les cases d’apostes, la història local, els efectes de les pastilles anticonceptives… i molt més disponible tant en format físic o digital a la nostra botiga.

Finalment vam acomiadar la jornada amb l’acústic punk d‘Atípiko Inkonformista, vingut des del sud valencià per interpretar mítiques versions i cançons pròpies carregades d’inconformisme i crítica anti-sistema.Aquest dissabte ficarem punt final a les NO-FAV amb el concert de Pablo Valle, cantant i baixista del grup local Apologia, acompanyat de diverses artistes sorpresa. Tot el que es recapte de la taquilla inversa d’aquest concert anirà destinat a les companyes de La Gatera, una protectora destinada al rescat, castració i cures de gatets abandonats.