LA NOSTRA HISTÒRIA

Han passat ja molts anys des que l’any 2013 un grup de persones amb diverses inquietuds vam impulsar les Festes Alternatives de Vila-real i el posterior Casal Popular de Vila-real. Anys de germanor, treball, xerrades, tallers i una alternativa al poble. Amb activitats de tota mena però sempre amb la voluntat d’encendre la flama de la revolta.

El Casal Popular de Vila-real és un espai què, com tants altres, s’està veient afectat per l’actual situació, tant a nivell de realització d’activitats com a nivell d’autogestió, però sense parar de treballar per fer-ho possible. 

Amb aquest humil resum de la nostra història volem animar-vos a formar part d’aquest projecte per a poder seguir creixent i fer que la història del Casal no acabe ací i ara.

EN ESTOS 8 ANYS...

En estos 8 anys de Casal Popular hem albergat més de 84 xerrades i més de 27 tallers realitzats gràcies a les més de 57 ponents i 95 col·lectius.

En estos 8 anys de Casal Popular i de Festes Alternatives hem fet més de 79 concerts amb més de 160 grups, dj’s i artistes.

En estos 8 anys hem creat la Biblioteca Teresa Claramunt i des de la seua creació el 2016 s’han presentat més de 15 llibres.

En estos 8 anys de Casal Popular s’han fet més de 67 projeccions, més de 11 exposicions i tot un seguit d’activitats com recitals, tornejos, eixides per la natura, presentació de jocs, dinars de germanor…

I ARA QUÈ?

COM FUNCIONEM ECONÒMICAMENT!

Actualment, com és de sobra conegut, ens trobem sense activitat presencial al Casal Popular de Vila-real, però hi han unes despeses fixes -lloguer, llum o aigua- que s’han de cobrir.

Si mirem com es paguen les despeses, millor dit com es pagaven, es pot observar que més del 90% es cobrien amb les activitats que es fan al llarg de l’any i sobretot les Festes Alternatives de Vila-real. És evident que les FAV són un dels grans pilars per l’autogestió de l’espai.

Com ens deixa el tancament temporal de l’espai i les restriccions? Doncs ens deixa fent front a les despeses amb l’única font d’ingressos que hi tenim, les quotes de sòcies, però esta és insuficient, ja que arriba a cobrir un poc més del 20% del total. En estos mesos hem anat tirant dels estalvis que hem generat al llarg d’estos 8 anys, però si la cosa s’allarga molt, el pot es va buidant.

És per tot això que fem una crida a la solidaritat! A la setmana que ve anunciarem la rifa que estem preparant amb la que esperem obtenir una bombolla d’oxigen econòmic per fer front a estos mesos difícils que hi tenim al davant.

Així mateix també fem una crida a la cooperació! A omplir de contingut les paraules <>! Fem una crida a què la gent es faça sòcia del Casal Popular de Vila-real. Només ens tenim a nosaltres mateixes.

#SupportYourLocalCasalPopular

RIFA PER L'AUTOGESTIÓ!

Com adquirir la teua participació?
Comprant les teues “paperetes” fent un ingrés bancari o un bizum de 3 euros per cada participació que vulgues (2=6€, 3=9€…).
Transferències: ES22 3110 2810 8128 2060 4696
Bizum: 645 65 31 87
A continuació envia una copia/captura de pantalla de resguard al correu contacte@casalpopularvr.org o via Whatsapp al numero abans citat. A aquest correu/mòbil t’enviarem el número o números assignats per al sorteig.
Qualsevol dubte contacta’ns per missatge directe a qualsevol de les nostres xarxes.

Bases del sorteig:
-Els números guanyadors seran totalment aleatoris mitjançant una app i es farà en directe a instagram el dia 10 d’abril.
-Els números guanyadors seran publicats a totes les xarxes i a la web.
-Les persones guanyadores tindran 15 dies per reclamar els premis.

Sort i autogestió! 🖤

#SupportYourLocalCasalPopular